Skip to main content

Koreaans leren?

Lijkt het jou leuk om Koreaans te leren? We hebben een Koreaanse leraar gevonden die best les wil geven. Je leert in een aantal lessen de basis van de Koreaanse taal. Natuurlijk is het Koreaanse schrift, hangul, lezen en schrijven ook een onderdeel van de cursus.

Koreaans topokki

Heb je eventueel plannen om mee te gaan naar Korea of ben je fan van K-pop of K-drama, dan is deze cursus natuurlijk helemaal voor jou bedoeld.

Aanmelden

Momenteel inventariseren we hoeveel mensen interesse hebben in de basis cursus. Je hoeft niet lid te zijn van onze vereniging om de lessen te mogen volgen. Er zijn wel kosten verbonden aan de cursus en je zult ook lesmateriaal aan moeten schaffen. Er wordt gewerkt met het boek Active Korean 1. Dit boek is in het Engels, dus enige kennis van het Engels is wel zo handig. De lessen zullen gegeven worden in Ons Sporthuis op een tijd die iedereen het beste uitkomt. De leraar is Koreaans, hij spreekt goed Engels en verstaat ook Nederlands. Vragen kun je gewoon in het Nederlands stellen.

De eerste cursus Koreaans zal bestaan uit 24 lessen. Je bent dus een half jaartje onder de pannen met deze cursus. Precies op tijd voor onze reis naar Korea volgend jaar.

Heb je interesse in deze cursus? We peilen momenteel de interesse. Lijkt het je leuk? Meld dit dan per email bij David of stuur hem een whatsapp-bericht.