Skip to main content

CMK 24-uurstraining

Ben jij 14 jaar of ouder en toe aan een echte uitdaging? Vind jij het niet erg om je grenzen op te zoeken en te verleggen? Geef je dan op voor de CMK 24-uurstraining! Vrijdag 28 en zaterdag 29 juli in en rondom Ons Sporthuis te Urk.

24 uur trainen?

chongmukwan

Een hele dag trainen. Wat moet je je daarbij voorstellen? De 24-uurstraining begint op vrijdagmiddag om 14:00 uur. We trainen steeds in blokken van een uur waarbij er 50 minuten getraind wordt en je daarna 10 minuten rust krijgt. Er wordt ook tijd vrijgemaakt voor het avondeten en een ontbijt. Zodra de klok op zaterdagmiddag twee uur slaat, zit de training erop en wordt de barbecue aangestoken voor een een spetterende afsluiting.

Gedurende het etmaal komen alle facetten van onze stijl aan bod. Je krijgt les in verdediging, vallen, stoten, trappen, sparren en ondertussen wordt je conditie en doorzettingsvermogen flink op de proef gesteld.

Kosten

De kosten bedragen 30 euro per persoon. Hiervoor krijg je natuurlijk 24 uur lang les, maar ook een certficaat van deelname, een uniek T-shirt, voldoende te eten en drinken en natuurlijk de afsluitende barbecue.

Aanmelden

Gebruik het onderstaande formulier om je aan te melden. Aanmelden is ook mogelijk wanneer je niet lid bent van Chongmukwan Urk, maar wel bij een school traint die aangesloten is bij de Nederlandse Hankimuye Federatie (NHF).