Skip to main content

Examenweek 10-15 juli

Na Fightmaster gaan we ons nu richten op de naderende examens. De examens worden afgenomen in de week van maandag 10 t/m zaterdag 15 juli. Er worden examens afgenomen van witte t/m rood/zwarte band.

hapkido examen hankimuye

De examens worden afgenomen tijdens je reguliere les, behalve als je examen af mag leggen voor rode band. Alle examens voor rode band of hoger worden afgenomen op zaterdagmiddag 15 juli (om 14:30 uur).

Wat moet je doen?

Zorg dat je op tijd bent! Te laat komen kan leiden tot aftrek van punten of zelfs uitsluiting van het examen. Zorg dat je dus tenminste 10 minuten voor de aanvang van het examen aanwezig bent.

Zorg dat je een volledige hapkido uniform draagt! Je mag geen examen afleggen als je niet een volledig hapkido uniform draagt. Dit houdt in dat je dus je jasje draagt en niet alleen een T-shirt! Geen jasje, geen examen!

Aan de examens zijn geen kosten verbonden. Je hoort van je leraar of je examen af mag leggen of niet. Nodig gerust je ouders, verzorgers, oma, opa, broertjes en zusjes uit. We verwachten van bezoekers natuurlijk wel dat ze stil zijn tijdens het examen. Foto’s maken is geen probleem. Na afloop van elk examen maken we sowieso een groepsfoto.

De exameneisen kun je hier nog eens rustig nalezen.