Meester Ko Baek-yong komt naar Urk

Onze Koreaanse grootmeester zal ook in 2015 weer een bezoek aan onze school brengen. Dit jaar verblijft meester Ko Baek-yong maar liefst drie maanden op Urk. Het doel van het bezoek is om natuurlijk les te geven tijdens de 120-uurs training in juli, maar ook om de leraren en leerlingen van onze vereniging op te leiden.

hankido master Ko Baek-yong
master Ko Baek-yong (9e dan)
De reden waarom meester Ko Baek-yong zo vroeg komt, is omdat hij graag bij de officiële opening van Ons Sporthuis aanwezig wil zijn. Samen met zijn vrouw zal hij als eregast aanwezig zijn.

In juli zullen ze worden vergezeld door meester Yang Yong-seok. Deze grootmeester zal ook les komen geven tijdens de 120-uurs training. Je kunt je overigens nog aanmelden voor deze training.


chongmukwan logo wit transperant

Bij Chongmukwan wordt lesgegeven in hankimuye, een  Koreaanse manier van zelfverdediging met wortels in klassieke systemen als hankido, hapkido en hankumdo.
Bij onze vereniging staat respect voor de leerling, de leraar en de naaste voorop. Wij onderwijzen een traditionele vechtkunst met oog voor moderne ontwikkelingen op pedagogisch en sociaal vlak.
Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen trainen.

HKD Vereniging Urk
Staartweg 36
8321 NB Urk

E: info@chongmukwan.nl
M: 06 – 14 70 28 87