Skip to main content

Knappe demonstratie

Onze vereniging was gevraagd om een demonstratie te verzorgen tijdens de opening van de nieuwe accommodatie van Stichting Ons Sporthuis. Speciaal voor de gelegenheid werd een demonstratieteam gevormd. Meesters Levi en Lukas namen het team op sleeptouw, dit resulteerde in een vlotte demo die meerdere keren opgevoerd kon worden. Zo kon iedereen genieten van een voorstelling waarin alle drie HKD’s naar voren kwamen.

Video

HKD demonstratie

opening ons sporthuis demonstratie

De demonstratie begon met het tonen van de basistechnieken, gevolgd door allerlei valbreektechnieken. Maarten, Gerrit en Luca toonden een loopvorm en kregen de lachers op hun hand met een leuke demonstratie zelfverdediging. Levi, Lukas en David lieten een deel van een hankumdo loopvorm zien, waarna Ryan, Dallina, Elly, Teunis, Seline en Jelle zowel hankido cirkeltechnieken als realistische hapkido zelfverdediging toonden. De demonstratie werd afgesloten met het demonstreren van een aan spectaculaire trappen. Na de opening demonstreerde meester Jelle nog een aantal technieken waarmee hij de essentie van hapkido uitlegde.

Foto’s

Hieronder een verzameling foto’s die van de demonstratie zijn gemaakt. Als jij ook nog foto’s hebt en deze met ons wil delen, neem dan aub contact op met Klaas. Natuurlijk is ook extra videomateriaal van harte welkom.