Skip to main content

Strandtraining 2016

Elk jaar organiseren we aan het begin van de zomervakantie een training op het strandje van Urk. Voorwaarde is dan wel dat het mooi weer moet zijn. Dit jaar wordt de strandtraining gehouden op zaterdag 23 juli. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te komen doen. De training begint om 10:30 uur.

strandtraining hapkido op het strandEen strandtraining houdt in dat er op het zand en in het water getraind wordt. Het zand en het water zorgen ervoor dat de training net een tikkeltje zwaarder is. Gelukkig koelt het water je ook meteen af. De combinatie van zand en water zorgen voor de nodige smurrie, maar daar zijn we gelukkig niet bang voor.
Draag je HKD-broek en HKD-shirt over je zwemkleding en vergeet niet om een handdoek mee te nemen.

Iedereen, ongeacht leeftijd of bandkleur, mag meedoen aan de training. We verwachten dan ook een grote opkomst!

Foto’s

Hier een paar foto’s van voorgaande strandtrainingen, dan weet je ongeveer wat je te wachten staat.

strandtraining
strandtraining
strandtraining
strandtraining
strandtraining
strandtraining
strandtraining
strandtraining
strandtraining
strandtraining
strandtraining