CMK Corona Work Out

Nu we door het corona virus verplicht zijn om thuis te blijven, zullen we proberen regelmatig een lesje te verzorgen via YouTube. We zullen een aantal eenvoudige oefeningen die je gemakkelijk thuis kunt uitvoeren met je doornemen. De les duurt ongeveer 30 minuten.

Je vindt een link naar de live steam hier op onze website en natuurlijk op onze Facebook-pagina. Je kunt je ook abonneren op het YouTube-kanaal van onze vereniging.

Wat heb je nodig?

Alle oefeningen kun je zelfstandig uitvoeren, en je hebt er niet veel ruimte voor nodig. Zet in de kamer wat stoelen aan de kant en creëer wat ruimte om je heen. Om je in de juiste stemming te brengen, kun je natuurlijk je hapkido uniform aantrekken, maar gewone sportkleding voldoet ook. Omdat we sommige oefeningen zittend doen, is het wellicht handig om een yogamatje te gebruiken. Voor sommige strekoefeningen zullen we gebruik maken van een stoel.

Kijk mee

Op onze speciale Live-pagina plaatsen we dagelijks een link naar het filmpje. Ook kun je er gemakkelijk oude afleveringen terugkijken. Kinderen die regelmatig met de streams meedoen, mogen op vrijdag 15 maart een examen afleggen.


chongmukwan logo wit transperant

Bij Chongmukwan wordt lesgegeven in hankimuye, een  Koreaanse manier van zelfverdediging met wortels in klassieke systemen als hankido, hapkido en hankumdo.
Bij onze vereniging staat respect voor de leerling, de leraar en de naaste voorop. Wij onderwijzen een traditionele vechtkunst met oog voor moderne ontwikkelingen op pedagogisch en sociaal vlak.
Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen trainen.

HKD Vereniging Urk
Staartweg 36
8321 NB Urk

E: info@chongmukwan.nl
M: 06 – 14 70 28 87