Skip to main content

CMK Challenge

In deze tijd waarin we helaas geen lessen kunnen verzorgen, proberen we het toch leuk te maken voor onze leden. Dit doen we ondermeer met dagelijkse live streams en natuurlijk de Grote Klaas & Jacob CMK Live Show op zaterdagochtend. Daar komt nu iets nieuws bij; wekelijkse CMK Challenges.

#cmkchallenge
Burpees, altijd een leuke uitdaging

De challenge, of uitdaging, wordt elke vrijdag bekend gemaakt via op Instagram en Facebook. Je hebt vervolgens het hele weekend de tijd om de uitdaging aan te gaan.

Hoe doe je mee?

De uitdaging bestaat altijd uit het doen van een oefening. Jij voert de oefening uit en maakt hiervan een filmpje. Dit filmpje zet je op Instagram met de hashtag #cmkchallenge of je stuurt het via Whatsapp naar: +31614702887. Ben je nog geen 16 jaar, vraag dan eerst je ouders om toestemming. Filmpjes van de winnaars zullen worden gedeeld via ons Instagram account.

Wat kun je winnen?

Wat de exacte prijs wordt, dat houden we nog even geheim. Reken er maar op dat het doe moeite meer dan waard is.

#cmkchallenge week 1

De uitdaging van week 1 is: film jezelf terwijl je 15 burpees doet in een grappige outfit.

Winnaar: De winnaar is Evert Koffeman

#cmkchallenge week 2

De nieuwe uitdaging wordt vrijdag 17 april bekend gemaakt