Skip to main content

Vanaf 11 mei gaan we allemaal weer trainen

Mochten we eerder al ‘onze deuren’ openen voor onze jongere leden, vanaf 11 mei mogen ook de volwassenen weer aan de slag. Wel gelden er een aantal duidelijke regels, waar een ieder zich aan dient te houden. We leggen de belangrijkste regels graag nog even uit. De vereniging heeft een protocol opgesteld, waar alle regels na te lezen zijn. Lees dit protocol goed door!

Alle lessen worden op de reguliere tijden gegeven. Er verandert dus niet aan de lestijden, behalve dat de lessen nu 50 ipv 60 minuten duren.

Groepen

We hebben de groepen opgedeeld in drie categorieën:

  • Groep A: leden t/m 12 jaar
  • Groep B: leden van 13 t/m 18 jaar
  • Groep C: leden vanaf 18 jaar

Buiten trainen

Leden uit alle categorieën trainen buiten. Er mag geen gebruik worden gemaakt van de kleedkamers en/of douches. Dit betekent: thuis omkleden en douchen. Er mag wel gebruik worden gemaakt van het toilet. Handen wassen is verplicht.

Lestijden

ons sporthuis urk

De lessen duren 50 ipv 60 minuten. Hiermee voorkomen we dat twee lesgroepen onnodig met elkaar in contact komen. Kom dus niet te vroeg naar de les, maar zeker ook niet te laat. Na de les ga je meteen terug naar huis.

Mengen

Leden uit groep A mogen vrij met elkaar trainen. Contact is mogelijk, maar we willen dit toch zo minimaal houden. Daarom zullen we voorlopig niet lesgeven in technieken waarbij lichamelijk contact nodig is.

Leden uit groep B en C mogen met elkaar trainen, mits de anderhalve meter regel wordt nageleefd. Als leden uit groep B meetrainen met groep A, dient de hele groep zich te houden aan de anderhalve meter regel. Leden uit groep A en groep C mogen niet gezamenlijk trainen.

Halen en brengen

Kinderen die door hun ouders gebracht worden, kunnen op het parkeerterrein voor sporthal de Schelp worden afgezet en weer worden opgehaald. Leden die zelf met de auto komen, parkeren hun auto ook voor sporthal de Schelp. De toegang tot ons eigen parkeerterrein zal worden gesloten middels dranghekken.

Het protocol

Je kunt het volledige protocol hier downloaden.