Skip to main content

Strandtraining

Het is een goede traditie om de zomervakantie te beginnen met een training op het Urkerstrand.

Op zaterdag 17 juli om 11 uur worden jullie dan ook bij mooi weer verwacht voor het strandpaviljoen. Mooi weer is wel een voorwaarde om de training door te laten gaan. Bij regen mag je dus thuisblijven.

Vergeet niet om de volgende spullen mee te nemen:

  • Hapkido-broek
  • Hapkido-shirt
  • Hapkido-band
  • Een handdoek
  • Zwemkleding

Het is het handigst om onder je hapkido-kleding vast je zwemkleding te dragen. We trainen namelijk zowel op het strand als in het water. Na de strandtraining mag je gaan genieten van je vakantie. De laatste week van de zomervakantie kun je nog deelnemen aan ons zomerkamp. De lessen beginnen weer op maandag 23 augustus.

Tot zaterdag!