Skip to main content

Ledenreis Korea 2024

Misschien heb je de link in het menu al gezien; Korea 2024. Ook volgend jaar organiseert onze vereniging weer een reis naar Korea alleen voor CMK leden en hun familie. Diverse leden hebben zich inmiddels aangemeld. Ga jij ook mee?

Op de speciale Korea 2024-pagina kun je alle informatie vinden die je nodig hebt. In het kort: drie weken naar Korea van 29 juli t/m 16 augustus. Eén week trainen, één week de tourist uithangen en één week gecombineerd actief en examens afleggen. Een reis om nooit meer te vergeten!

Onder leiding van een ervaren gids bezoek je Zuid-Korea. Je houdt je een week intensief bezig met trainen en ervaart Korea op een manier die gerust uniek genoemd mag worden. Natuurlijk bezoeken we de mooiste plekjes in de hoofdstad Seoel en maak je uitgebreid kennis met de Koreaanse keuken.

Lijkt het jou leuk om Korea eens te bezoeken en een week intensief met je sport bezig te zijn? Dan is dit de kans van je leven. Bezoek de Korea 2024-pagina en laat je informeren en wie weet zitten we op 29 juli samen in het vliegtuig.