Skip to main content

Trainen met meester Ko Baek-yong

Op de website van de Nederlandse HKD Federatie is een bericht geplaatst met daarin een uitnodiging om deel te nemen aan een HKD seminar met meester Ko Baek-yong in Turkije. Graag brengen we deze uitnodiging nog eens extra onder de aandacht van onze leden.

Trainen in Turkije?

HKD trainen met meester Ko Baek-yongIn het afgelopen jaar is er intensief contact geweest met de Turkse HKD Federatie. Het Hankido, Hapkido en Hankumdo staat daar nog in de kinderschoenen. Om het niveau daar omhoog te tillen, hebben ze besloten om meester Ko Baek-yong uit te nodigen. Zo’n seminar brengt natuurlijk veel kosten met zich mee, vandaar dat men besloten heeft om de seminars open te stellen voor alle Europese HKD beoefenaars. Een unieke kans om te trainen met meester Ko. Een reis naar Korea zou aanzienlijk prijziger zijn.

Waar en wanneer

De seminars zullen plaatsvinden in Istanbul van 7 t/m 14 april. De groep Nederlanders die gaan zullen op maandag 7 april naar Istanbul vliegen en op maandag 14 april weer terug naar Nederland. Meester Ko Baek-yong zal daarna doorvliegen naar Finland om daar een week lang les te geven. Na het bezoek aan Finland staat nog een bezoek aan Nederland op het programma. Voor iedereen die echter veel les wil krijgen, zijn de seminars in Turkije een aanrader omdat meester Ko in Nederland steeds elke school één dag zal bezoeken.

De seminars zullen worden gehouden in het nieuwe sportcentrum in de wijk Maltepe in Istanbul. Daar heeft de Turkse HKD Federatie tevens een hotel gereserveerd voor de deelnemers.
De kosten voor deelname aan deze seminar bedragen 450 euro per persoon exclusief de ticket naar Istanbul.

Wat gaan we doen?

Voor de 450 euro verblijf je dus een week lang in het hotel. Je krijgt drie maaltijden per dag en natuurlijk zal er veel les gegeven worden door meester Ko Baek-yong en zijn zoon meester Ko Se-hwan. Er wordt gezorgd voor vervoer van en naar het vliegveld en er zullen diverse uitstapjes worden georganiseerd naar culturele bezienswaardigheden.

Aanmelden

Aanmelden kan via de site van de Nederlandse HKD Federatie.