Meester Ko Sehwan komt ook naar Urk

Zoals eerder gemeld komt meester Ko Baek-yong binnenkort naar Nederland. Van 28 april t/m 31 mei zal hij voornamelijk op Urk logeren, maar bezoekt tussendoor ook andere scholen in Nederland en zal seminars verzorgen in Finland en op Mallorca. Dankzij een gulle gift is het ook mogelijk gemaakt om meester Ko’s zoon voor een week naar Urk te halen. De laatste week van het bezoek van zijn vader zal meester Ko Sehwan hem vergezellen.

ko sehwanOp donderdag 26 mei en maandag 30 mei zullen beide meesters les komen geven op Urk. Op woensdag 25 en vrijdag 27 mei kun je in Amsterdam en IJsselstein meetrainen. Op zaterdag 28 mei worden in IJsselstein dan-examens afgenomen, beide Koreaanse meesters zullen aanwezig zijn als examinator.


chongmukwan logo wit transperant

Bij Chongmukwan wordt lesgegeven in hankimuye, een  Koreaanse manier van zelfverdediging met wortels in klassieke systemen als hankido, hapkido en hankumdo.
Bij onze vereniging staat respect voor de leerling, de leraar en de naaste voorop. Wij onderwijzen een traditionele vechtkunst met oog voor moderne ontwikkelingen op pedagogisch en sociaal vlak.
Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen trainen.

HKD Vereniging Urk
Staartweg 36
8321 NB Urk

E: info@chongmukwan.nl
M: 06 – 14 70 28 87