Skip to main content

Lessen geannuleerd: Corona update

Per 1 mei gaan de jeugdlessen weer beginnen. Wel in aangepaste vorm. Kijk hier voor meer informatie. De lessen voor volwassenen staan vooralsnog stil.

Wij begrijpen dat er wellicht zorgen zijn rondom de huidige situatie met het corona virus. Eerder schreven we dat alle lessen onder aangepaste omstandigheden door zouden gaan. Het bestuur is echter terug gekomen op dit besluiten en alle lessen (zowel CMK als XMK) zullen t/m 6 april worden geannuleerd. Via onze website en facebook zullen we onze leden op de hoogte houden. Heb je vragen, stuur dan een whatsapp.

Wij vragen iedereen om de adviezen van het RIVM goed op te volgen. Ben je ziek, hoe minimaal ook, blijf thuis! Leden die verkouden zijn en toch naar de les komen, worden naar huis gestuurd.

Voor de les handen wassen is verplicht! De leraren zullen hier extra aandacht aan besteden, maar we verwachten dat de ouders hier thuis ook aandacht aan besteden. De lessen zullen tien minuten eerder worden afgesloten om zo contact tussen twee groepen te verminderen.

Wij vertrouwen er op dat iedereen zijn/haar verantwoordelijkheid neemt. Voor uw eigen en andermans gezondheid.

We houden de situatie zorgvuldig in de gaten. Voor zover bekend zijn er op Urk nog geen gevallen van besmetting bekend. Mocht de situatie veranderen, dan houden we jullie op de hoogte.