Skip to main content

MMK

MMK is de nieuwe tak van zelfverdediging. Je leert je verdedigen, zodat je in het dagelijkse leven je mannetje staat. MMK is de mix van alles wat werkt. Je traint niet alleen boksen, slaan, trappen, grondvechten en valbreken, maar ook je conditie. Ons meest complete aanbod is vanaf 1 oktober beschikbaar. Elke vrijdag, 20.00 uur. Locatie: hapkidogebouw. Eerste vier trainingen zijn gratis. 

Waarom  

Als je niet bang om tot het uiterste te gaan, dan is MMK voor jou. Jij wil fysiek sterker worden, en realistische zelfverdediging leren om van je af te bijten. Je mist net even dat ene beetje lef en actie in je dagelijkse leven. MMK is een mix van diverse sporten waarbij lichamelijk en geestelijke conditie een belangrijke rol speelt. Ook werk je aan je zelfvertrouwen. MMK vult de ruimte tussen diverse vechtsporten, waarbij een groot scala van technieken wordt behandeld.   

Hoe   

MMK is gebaseerd op Hapkido. Een zelfverdediging die al jaren een plek heeft op Urk en heel bekend is in de vechtsportwereld. We combineren elementen van diverse vechtsporten en passen die toe in onze lessen. Elke les bestaat uit veel sparren en het verleggen van je grenzen.   

MMK is altijd een mix van felle technieken, gericht op het snel uitschakelen van je tegenstander. We gebruiken hierbij vaak bescherming in de vorm van handschoenen en scheenbeschermers om de lessen veilig te houden. Natuurlijk zijn de trainingen altijd open en gezellig. Iedereen is welkom. Ongeacht ervaring of achtergrond.   

Wat  

MMK staat voor niet bang zijn om in te grijpen bij bedreigingen. Voor jezelf op komen en voorbereid zijn op iedere situatie. We zorgen dat je precies weet wat je moet doen en bereiden je voor. Zowel metaal als fysiek.   

Bij MMK willen we vechtsport naar een fysiek intensiever niveau tillen. Hierbij komen diverse aspecten aan bod. Denk hierbij aan sparren, maar ook trappen en grappling. We trainen om je reactievermogen te verhogen. Eveneens je snelheid en controle. Met behulp van makkelijke, maar vooral zeer effectieve technieken verhogen we je zelfvertrouwen.